Usluge

Svetleće Reklame

Svetleće reklame su najčešće izrađene od plastificiranog aluminijumskog lima ili pleksiglasa, prosvetljene fluo ili LED osvetljenjem.

Zbog svoje inovativnosti, raznovrstosti načina izrade i impresivnosti, svetleće reklame su nam postale primarni fokus kada je brending u pitanju. Mogu se izraditi na beskonačno načina u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta što dodaje posebnu čar i izazov prilikom svake izrade. Kao i PVC folija, svetleća reklama je atraktivne po danu ali svoj poptpuni potencijal iskazuju noću. Dodaje dozu luksuza i čini da vaš brend bude vidljiv i atraktivan tokom celog dana.

Neke osnovne podele svetlećih reklama u našoj ponudi su:

  • Tekstilne LED reklame
  • Klasične aluminijumske LED reklame
  • Led moduli (više možete pogledati ovde)

Tekstilna svetleća reklama

Kod ove vrste reklama, štampa se vrši na tekstilu koji se prosvetljuje. Za razliku od klirita ili leksana, tekstil propušta difuzno svetlo intenzivnih boja i prirodnog izgleda, što daje sofisticirani luksuzan izgled. Ima ultra tanak ram i može se sakriti u gipsane panele ili se staviti duž plafona. Zamena grafike je vrlo jednostavna i radi se sa prednje strane, tako da ne morate da brinete o demontaži i potencijalnom demontiranju samog panela.

 

Aluminijumske svetleće reklame

Ove vrste svetlećih reklama su najzastupljenije na tržištu. Ram se pravi od aluminijuma ili alu bonda i na sebi ima klik ram kako bi se proslvetljena štampa mogla lako zameniti. U samom ramu nalaze se LED moduli visokog kvaliteta i intenzivne jačine. Ramovi mogu biti debljine od 5 ili 10cm. Više možete videti ovde.

 

LED Moduli

Razvoj same LED tehnologije doveo je do toga da se granice brendigra pomeraju. Za razliku od svih ostalih metoda štampe koje su statične, led moduli vam daju mogućnost da menjate vizuale pa čak i video u bilo kom trenutku. Na ovaj način možete precizno organizovati marketinšku kampanju ili dati autentičan i sofisticiran izgled vašem prostoru.

Svaki modul je dimenzija 32 x 16 cm koji se mogu spajati jedan pored drugog formirajući površinu koja odgovara vašim potrebama. Za razliku od TV-a, led moduli nemaju ramove, što čini prikaz čistijim bez distrakcija. Takođe, kod LED modula vam je potreban samo računar i HDMI kabl za reprodukciju sadržaja što znatno smanjuje troškove štampe i izrade repro materijala. Više o LED modulima možete pročitati ovde.

Sve reklame se mogu izraditi da budu obostrane.