Usluge

Cerada i Mesh Platno

Cerada i mesh platno su savršena rešenja za spoljnu vizuelnu komunikaciju. Najčešće se koristi kada vam je štampa velikog formata neophodna zbog distance posmatrana. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i optornosti na spoljne uslove najčešće se koristi kao reklama za prodaju ili izdavanje lokala, stanova ili placeva. Idealno je rešenje za štampu banera velikog formata za ograde i zidove.

Pored same štampe na ceradi ili mesh platnu nudimo i zanatske radove i postavljanje ringlica (prstenova) po ivici cerade. Na ovaj način cerada se može zategnuti na ram ili se ušrafiti u zid i osvetleti reflektorom. Zatezanje cerade i meš platna moće se izvesti kako kanapom tako i vezicama. Za razliku od cerade, mesh platno ima po sebi sitne rupice koje ga čine otpornim na vetar. Cerada i mesh platno su broj jedan kod oblaganje skela i gradjevinskih radova zbog zvoje dugotrajnosti i pouzdanosti.

 

Cerada

Ovo je materijal otporan na sve uslove, kišu, sunce i sneg. Specijalnom tehnikom spajanja uz pomoć duplolepljive trake, dimenzije cerade nemaju limita. Mogu da budu bilo kojih dimenzija pa se iz tog razloga najbolji odabir kod štampe izuzetno velikih format. Mogu se često videti na festivalima ali isto tako i u roll up sistemima zbog svoje izdržljivosti i otpornosti na habanje. Primer cerade šravljena uza zid možete pogledati ovde.

 

Mesh platno

Korišćenje cerade je idealno rešenje kada vizual postavljen na neku površinu ili uza zid. Kada nam je potrebno rešenje za spoljnu štampu i upotrebu gde cirkuliše vazduh i vetovi, tu karakteristike meš platna dolazi do izražaja. Zahvaljijući rupičastoj strukturi i prozračnosti najčešći je odabir kod oblaganja gradjevinskih radova ili skela gde je bitno da vaduh cikuliše i da se ne stvara bespotrebni otpor zbog stabilnosti. Kao i cerada, meš platno može da se spaja (vari) kako bi se dobili vizuali i grafička rešenja velikih dimenzija koja će klijentima privući pažnju sa velike distance.