Usluge

LED Paneli

Led paneli ili moduli su se pojavili kao novina na tržištu otvarajući neverovatan spektar mogućnosti i za vrlo kratak period prevazišli sva konvencijalna rešenja brendiranja. Za razliku od ostalih grana brendiranja koja nude statičke opcije, led paneli vam omogućavaju da samostalno menjate prikaz i komunikaciju sa klijentima. Da li su u pitanju slike ili video, jednim klikom miša možete osvežiti vaš brending.

Prednosti LED Modula su:

  • Modularne dimenzije (vi birate željenu veličinu)
  • Lak način korišćenja preko računara
  • Konekcija sa internetom (možete reprodukovati i kontrolisati video putem interneta sa bolo kojih lokacija)
  • Medjusobna umreženost (jedna centrala kontroliše više objekata i panela)
  • Izuzetan kvalitet slike

Svaki LED panel je dimenzija 32 x 16cm, a njegova specifičnost je u tome što ih možete povezati koliko god želite i spojiti u jedan veći po vašim potrebama. Za razliku od televizora koji su se ranije koristili, LED panel nema okvire i ne vide se preseci i ramovi prilikom spajanja. Na ovaj način možete da dobijete prikaz slike i videa velikih dimenzija po vašoj meri bez kompromisa u kvalitetu produkcije.

Uz svaki set LED modula se dobija i player čija je namena da vodi računa o produkciji sadržaja. Prenos slike i videa se odvija preko klasičnog HDMI kabla i svaki player ima mogućnost povezivanja sa LAN kablom ili Wi/Fi-jem.

Led paneli dolaze u 2 opcije:

  • unutrašnji (indoor)
  • spoljašnji (outdoor)

U ponudi imamo i regulator osvetljenja. On automatski kalibriše jačinu svetla koje moduli emituju u zavisnosti od doba dana i količine svetlosti u prostoriji. Na taj način se smanjuje potrošnja struje i obezbedjuje nesmetano gledanje reklamnog materijala u zavisnosti od doba dana.

 

LED paneli indoor

Ova vrsta panela se koristi za unutrašnju upotrebu. Svaki panel se razlikuje u gustini piksela koji zavisi od same namene i željene rezolucije. Indoor LED paneli uglavnom imaju jačinu svetla od 450cd/m2. Jasna slika se ostvaruje da distanci već od 3m.

 

Outdoor LED Moduli

LED paneli za spoljnu upotrebu imaju premaz epoksi smole preko sebe. Na taj način oni su dosta otporniji na spoljašnje uslove, temperaturu i vlagu. Za razliku od indoor panela imaju izuzetno veliku jačinu svetla kako bi bili izražajni i vidlivi u najsunčanijim okolnostima.

 

U svojoj ponudi nudimo vam i izradu nosača i jedinstvena rešenja za postavku LED modula. Usluge zanatskih radova možete pogledati ovde.

Pročitajte više o LED tehnologiji