Usluge

Brendiranje izloga

Brendiranje izloga je popularna metoda koja se koristi u svetu brendiranja i marketinga kako bi se stvorio upečatljiv vizuelni utisak kod potrošača. Zahvaljujući različitim vrstama folija u našoj ponudi imamo rešenje za svaku situaciju i pomažemo da istaknete svoj brend i privučete pažnju na najbolji mogući način. Brendiranje izloga je odličan način da se brendu doda dodir luksuza i sofisticiranosti, čineći ga zapamćenim i prepoznatljivim kod vaših potrošača. Može se raditi kompletno brendiranje ili isecanje nalepnica na različite oblike i dimenzije.

Folije koje imamo u ponudi:

  • PVC Folija
  • One Way Vision (Rupičasta) folija
  • Peskirna folija
  • Stopsol folija

Takođe imamo folije u bojama, uključujući zlatnu, srebrnu, bakarnu i bronzanu koje mogu se primeniti na različite delove dizajna kako bi se postigao maksimalni efekat.

 

Štampa na PVC foliji

Štampanje na PVC foliji daje najintenzivniju i najjasniju sliku. Koristimo folije visokog kvaliteta koje su otporne na različite vremenske uslove.

Postoje 2 vrste folija:

  • Svetlosno nepropusne
  • Svetlosno propusne (kada želite da postignete efekat svetleće reklame)

 

Brendiranje izloga na rupičastoj (one way vision) foliji

Za razliku od PVC-a, one way vision folija ima po sebi rupice. Zahvaljujući rupicama unutrašnji prostor dobija dovoljno svetlosti, a sa spoljne strane i dalje postižete vizuelno upečatljiv efekat. Osim na izlozima, ovu foliju ste sigurno videli i na autobusima i ostalim brendiranim vozilima

 

Peskirna folija

Ova folija ima najčešću primenu u korporativnim prostorima kao i u prostorima gde je minimalistički i luksuzan utisak neophodan. Peskirna folija je mutno sivkastog izgleda, propušta svetlosti ali se kroz nju ne može videti jasno. Koristi se najviše u kancelarijama, bankama i ostalim poslovnim prostorima koje imaju prostorije razdvojene staklom. Na ovaj način zaposleni u prostoriji imaju dovoljno svetlosti za rad ali i potpunu privatnost. Folija može prekrivati ceo izlog ili se seći na željeni oblik pomoću cut mašine.

 

Brendiranje izloga Stopsol Folijom

Poznata i kao “ogledalo folija”, garantuje vam potpunu privatnost sa spoljne strane jer izgleda kao ogledalo. Sa unutrašnje strane kroz nju se vidi kristalno jasno i popušta skoro svu količinu svetlosti. Pored privatnosti i prosvetljenosti ona služi i kao termoregulator i zaštita od UV zračenja. Za razliku od stakala ove namene, stopsol folija ima pristupačnu cenu bez kompromisa.