Usluge

Brendiranje Vozila

Brendiranje vozila, automobila, kamiona ili kombija predstavlja idealno marketinško rešenje da napravite pokretnu reklamu i svoj brend ili usluge prezentujete velikom broju ljudi. Autografika vam pomaže da svoj brend nosite sa sobom gde god da odete. Pored brendiranja vozila, autografika je savršen način da zaštitite svoje vozilo i farbu od grebanja i kamenčića.

U ponudi imamo folije za štampu kao i prozirne, jednobojne, karbon ili prelamajuće. Za sve vrste brendiranja vozila koristimo specijalne ultra tanke folije, izuzetnog kvaliteta koje su otporne na pranje i puškiranje automobila. Zahvaljujući širokom spektru boja možete napraviti jedinstven izgled za neuporedivo manje novca od farbanja. U slučaju da u budućnosti želite da uklonite foliju, farba ispod nje će ostati netaknuta i sačuvana.

Autografika može biti:

  • Parcijalna (nalepnice)
  • Kompletna (oblaganje celog vozila)

 

Parcijalno brendiranje vozila

Zahvaljući mašini za sečenje (cutteru) možemo seći foliju na bilo koje dimenzije i oblike i praviti nalepnice po vašoj želji. Da li je u pitanju odštampana grafika ili jednobojna folija iz kataloga, mi imamo rešenje za vas. Takođe možemo isecati slova i uz pomoć transfera svako slovo preneti na vaše vozilo. Predost parcijalnog brendiranja je što možete da istaknete svoje usluge i brend na diskretniji način bez narušavanja izgleda vozila. Možete pogledati ovde.

 

Kompletno oblaganje vozila

U prethodnom periodu, kompletno brendiranje automobila je imalo za svrhu da vaš brend ili usluge plasira širokoj masi. Da li stajali na semaforu, parkingu ili odlazili do svojih klijenata, autografikom odajete profesionalni utisak, šireći direktno i indirektno vašu poruku.

Obzirom na dobru reputaciju, izdržljivost i lako skidanje bez oštećenja farbe, autografika je kroz godine dobila još jednu namenu. Ne samo da se koristi za brendiranje već se u poslednje vreme najčešće koristi za oblaganje privatnih vozila. Bilo to želja da zaštitite novo vozilo clear (providnom) folijom ili da promenite i transformišete izgled vašeg automobila mi vam pomažemo u tome.