Usluge

Fototapete

Fototapete su odlična opcija za sve one koji žele da dodaju jedinstven i personalizovan dodir svojim zidovima. Predstavljaju inovativan način da transformišete vaše zidove u personalizovano platno koje odražava vaš stil i ličnost. Uz pomoć fototapeta oplemenite svoj životni prostor, kancelariju ili komercijalni objekat.

Za razliku od tradicionalnih tapeta, štampane tapete vam daju beskonacnu slobodu kreativnosti u dizajnu sa preciznim dimenzijama koje odgovaraju vašem prostoru. Da li to bila slika sa iterneta ili vam je potreban autentičan dizajn, pomoćićemo vam da dobijete željeni rezultat besprekornog kvaliteta.

Fototapete mogu da se štampaju na:

  • Blueback papiru (fototapet papiru)
  • Samolepljivoj PVC foliji

Ova usluga je idealna za stambene i komercijalne objekte, uključujući kuće, apartmane, hotele, restorane i prodavnice. Takođe je sjajan način da kreirate tematski prostor, poput džungle, plaže ili gradskog pejzaža, bez potrebe za skupim dekorom ili renoviranjem.

Sam proces lepljenja tapeta je dosta kraći, jeftiniji i pedantniji od samog krećenja zida.

Proces montaže možete izvršiti:

  • Samostalno
  • Mi vršimo montažu

Blueback fototapete

Ova vrsta papira je najzastupljenija kad je štampa fototapeta u pitanju. Tapet lepak nanosi se na zid i na pozadinu matiranog papira koja je plave boje po čemu je ovaj papir i dobio ime. Zbog svoje niske cene, vrlo lake montaže i odličnih dugotrajnih rezultata kroz godine poslovanja dovelo ga je do toga da postane odabir broj jedan na tržištu

Samolepljiva PVC fototapeta

PVC folija je zbog svoje dugotrajnosti i kvaliteta štampe našla mesto u različitim sferama brendiranja pa je tako postala i aktuelna metoda kod fototapeta. Za razliku od blueback papira, kod samolepljive PVC folije nije potreban tapet lepak što proces stvara još jednostavnijim. Ne morate da brinete o zaštiti nameštaja, poda ili dekora. Koristimo isključivo folije visokog kvaliteta koje smo godinama testirali i koje daju kristalno jasne fotografije živopisnih boja.

PVC folije mogu biti:

  • Mat folije
  • Sjajne folije

Primer tapete možete pogledati ovde.