Usluge

Nalepnice

Nalepnice štampamo isključivo na PVC materijalima visokog kvaliteta. Tehnikom digitalne štampe dobijate željeni proizvod u vrlo kratkom roku. Zahvaljujuću cutter-u svaka nalepnica se može isecati na bilo koji oblik i dimenzije i za razliku od ostalih metoda štampe nema potrebe za pravljenjem specifične štancne što čini proces znatno bržim, kvalitenijim i jeftinijim. Samolepljive PVC nalepnice se mogu koristiti za razne svrhe od autografike, brendiranja izloga, podne grafike, nalepnica za ambalažu, pakovanja, zidova, stikera kako u privatne svrhe tako i u industrijskim pogonima za upozorenja.

Pored folija za štampanje u svojoj ponudi imamo i jednobojne folije koje se mogu isecati na željeni oblik. Pored jednobojnih folija postoje i srebrne i zlatne folije koje će dati vašem brendu poseban izgled.

Nalepnice mogu biti obostrane metodom duple štampe kada vam je potrebno da imate vizual na staklu sa obe strane.

Obzirom da za nalenice koristimo PVC foliju, one su otporne kako na vodu, tako i na niske i visoke temperature.

Sve naše nalepnice dolaze u rolnama radi lakšeg transporta i korišćenja ali po potrebi možemo vršiti isecanje po tabacima.

Mogu biti:

  • Pravilnog oblika
  • Nepravilnog oblika

 

Nalepnica pravilnog oblika

Iako u svojoj ponudi imamo cutter odnosno mašinu za sečenje na razne oblike, četvrtaste nalepnice nikada neće izaći iz upotrebe zbog svoje prostranjenosti i primene. Najčešće se koriste za ambalaže u domenu hrane i pića poput tegli, flaša, teničkih proizvoda ili kućne hemije. Cena zavisi od količine koja stane na odredjenu dimenziju rolne. U ponudi imamo rolne od 105cm, 135cm, 155cm širine dok je maksimalna dužina 50m.

 

 

Nalepnice nepravilnog oblika

Kod ove vrste nalepnica nema kraja sa idejama. Njihova primena može da bude u bilo kojoj sferi poslovanja. Jedinstvenim i upečatljivim oblikom i dizajnom možete dati autentičan izgled svom brendu. Cena izrade zavisi od količine kao i od kompleksnosti oblika koji se iseca.

 

 

Primer nalepnice možete videti ovde.